Trots en toewijding: Ronald de Vries, een bijzondere onderscheiding

Deel via

We zijn verheugd en trots om te delen dat onze eigen Ronald de Vries, een gewaardeerd lid van het team bij Jongepier Opleidingen, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Deze prestigieuze onderscheiding werd hem op vrijdag 26 april toegekend als erkenning voor zijn onvermoeibare inzet en buitengewone bijdragen, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Ronald heeft een bijzondere rol gespeeld in de gemeenschap van IJmuiden, met name door zijn toewijding aan de Hervormde Gemeente IJmuiden-West. Daarnaast heeft hij zich onderscheiden door zijn betrokkenheid bij lokale verkeersveiligheidsprogramma’s, waar hij zich inzet om oudere bestuurders veilig en verantwoordelijk te laten rijden. Zijn werk heeft niet alleen de veiligheid op onze wegen verbeterd, maar ook de levens van velen verrijkt.

Binnen ons team staat Ronald bekend als een ware mentor en rolmodel. Zijn toewijding, kennis en warme persoonlijkheid maken hem tot een onmisbare kracht in onze organisatie. Hij inspireert zijn collega’s en studenten dagelijks met zijn passie voor rijonderwijs en zijn bereidheid om altijd een helpende hand te bieden.

De ceremonie, waarbij Ronald het lintje ontving, werd extra bijzonder door de warme handdruk van de burgemeester van IJmuiden, die zijn status als lokale held officieel bekrachtigde. 

Ronald de Vries behoort nu tot deze exclusieve groep, en wij zijn buitengewoon trots op zijn erkenning.

Laten we samen het glas heffen op Ronald en zijn uitzonderlijke prestaties. Hij is meer dan een instructeur; hij is een inspiratiebron en een voorbeeld voor ons allen. Gefeliciteerd, Ronald, met deze welverdiende onderscheiding!

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!