WRM Theorie Docent bij Jongepier Opleidingen

Over Jongepier Opleidingen

Al meer dan 43 jaar is Jongepier Opleidingen een begrip in de rijinstructeurswereld. Wij zijn gespecialiseerd in de opleiding van rijinstructeurs en staan bekend om onze intensieve en kwalitatief hoogwaardige trainingen. We zijn trots op onze traditie van excelleren en innoveren, en we zoeken gepassioneerde docenten om ons team te versterken.

Jouw Rol: Inspireren en creëren

Als WRM theorie docent bij Jongepier Opleidingen speel je een cruciale rol in het opleiden van toekomstige rijinstructeurs. Je zult verantwoordelijk zijn voor het geven van lessen voor de verschillende fasen van de opleiding:

Fase 1A: Theorietoets over Rijtaak

Fase 2: Didactische vaardigheden

Functie-eisen:

Wat Wij Bieden:

Jouw Volgende Stap

Ben jij de inspirerende en charismatische docent die wij zoeken? Heb je een passie voor onderwijskunde en wil je bijdragen aan het succes van onze cursisten? Solliciteer dan vandaag nog!

Solliciteer Nu!

Stuur je motivatiebrief, CV en een recente pasfoto naar: [email protected], ter attentie van Simon Jongepier. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!


Jongepier: Opleiden, Inspireren, Rijinstructeurs creëren

Bij Jongepier Opleidingen maken wij van jou de gids die toekomstige rijinstructeurs nodig hebben om hun doelen te bereiken. Sluit je aan bij ons team en help mee om de volgende generatie rijinstructeurs op te leiden!

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!