Rijinstructeur worden? Volg je opleiding rijinstructeur bij Jongepier

Personenauto

Opleiding tot rijinstructeur personenauto

Ga je graag met mensen om en ben je op zoek naar een levendige baan? Het beroep rijinstructeur is dan misschien wel op jouw lijf geschreven! Een rijinstructeur heeft een beroep met veel vrijheid maar ook een grote verantwoordelijkheid. Je krijgt te maken met verschillende soorten mensen met allemaal een eigen verhaal, hun eigen redenen om auto te rijden en allemaal een eigen rijstijl.

Gratis Brochure aanvragen?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen tot rijinstructeur? Vraag dan hier onze gratis brochure aan! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen mailen wij de brochure naar je toe.

VRAAG DE GRATIS BROCHURE AAN

Rijinstructeur worden met baangarantie

Een opleiding volgen tot rijinstructeur personenauto voorziet niet alleen in een uitdagende en afwisselende baan. De constante vraag naar rijinstructeurs zorgt er ook nog eens voor dat je gegarandeerd een baan hebt na afloop van je opleiding. Na de opleiding kun je zelfs aan de slag als zelfstandig rijinstructeur, met ons officiële instructeurscertificaat ben je namelijk volledig bevoegd om een eigen rijschool te beginnen. Rijinstructeur worden met baangarantie? Dan ben je bij Jongepier aan het goede adres!

”Ik heb bij Jongepier les gehad van Ronald de Vries en Nel Jongepier, 2 uiterst gedreven docenten afkomstig uit het vak zelf, met allebei meer dan 30 tot 40 jaar ervaring! Ze hebben allebei ongelofelijk veel (praktijk) ervaring welke ze meer dan uitstekend en heel motiverend over weten te brengen, waardoor ik in één keer geslaagd ben voor al mijn theorie examens en mijn eigen praktijkexamen. De betrokkenheid en persoonlijke, maar vooral ook hartelijke benadering is meer dan bijzonder te noemen!”

Erna, Amersfoort

“Compleet aanbod van de leerstof, leuke leraren! Goede online toetsomgeving waar je je vorderingen in bij kunt houden. Zeer informatieve klassikale bijeenkomsten, met uitgebreide informatie over de aan te leren stof. Middels PowerPoint presentaties en groepsgesprekken leer je jezelf de stof eigen te maken. Echt heel veel van geleerd. Dus alles bij elkaar top!”

Stephanie, Den Helder

”Ben heel blij dat ik voor Jongepier Verkeersopleidingen heb gekozen. De theorielessen werden gegeven door zeer bekwame instructeurs en hierdoor sloten deze lessen goed aan bij de leerstof. Ook beschikte men over voldoende oefen opgavens om jezelf klaar te stomen voor het examen. Kan iedereen Jongepier Verkeersopleidingen aanbevelen. Ik heb mijn instructiebevoegdheid in minder dan 5 maanden behaald.”

Ronald, Amersfoort
.....

Tot 29 februari € 300 korting op de opleiding rijinstructeur personenauto!

Beslis snel en verzeker je van die plaats!

 

Februari actie:

SCHRIJF IN  VOOR 29 FEBRUARI 2020 EN KRIJG  € 300,-  KORTING OP DE CURSUSKOSTEN.

MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!

BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK.

BETAAL JE IN 1 KEER? DAN KRIJG JE € 400,- OP DE CURSUSKOSTEN.

DE GEMAAKTE OPLEIDINGS- EN EXAMENKOSTEN ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR. ZIE WWW.BELASTINGDIENST.NL

Schrijf je in

Klassikale opleiding

– Dagopleiding op maandag, 1 dag per week van 10.30 – 15.00 uur.

– Zaterdagopleiding, 1 dag er week van 10.30 – 15.00 uur.

– De klassikale opleiding duurt 6 maanden voor fase 1 en 2*.

*Studiebelasting thuis 4 – 8 uur per week. *exclusief stage en vakanties.

Opleiding met 99% baangarantie!

Spoedopleiding

– Dagopleiding 1 dag per week op woensdag, vrijdag van 10.30 – 15.00 uur.

– Avondopleiding 1 avond per week op dinsdag van 18.30 – 22.00 uur.

– De spoedopleiding duurt 4 maanden voor fase 1 en 2*.

*Studiebelasting thuis 15 uur per week. *exclusief stage en vakanties.

Opleiding met 99% baangarantie!

Bas

De gemaakte opleidings- en examenkosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Er is een drempelbedrag van € 250. Trek dat af van de totale opleidings- en examenkosten. Het bedrag dat overblijft, dát is uw aftrek. Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Prijswijzigingen worden doorberekend.

Alle informatie op een rij

Bekijk hier ons lesplan

Fase 1A: Theorie
– Wet- en regelgeving
– Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV)
– Verkeersveiligheid
– Andere weggebruikers
– Mobiliteit, doorstroming, milieu
– Theorie van de verkeerstaak
– Het Nieuwe Rijden
– Rijprocedure

Fase 1B: Praktijk
– Voertuig- en verkeersbeheersing
– Controle over het voertuig
– Rijproef
– Bijzondere verrichtingen

Fase 2A & 2B: Theorie
– Coaching
– Didactische voorwaarden
– Lesvoorbereiding
– Lesuitvoering en evaluatie

Fase 3: Stage
Je loopt tenslotte 40 uur stage: 5 uur passief en 35 uur actief, met aansluitend een examen op de werkplek. Rond je dit succesvol af? Dan ontvang je de officiële bevoegdheidspas autorijbewijs (B) van IBKI, afgegeven namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Rijinstructeur worden eisen

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om rijinstructeur te worden?

Een rijinstructeur moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De toelatingseisen tot de opleiding rijinstructeur heeft Jongepier op een rijtje gezet:

– Geldig rijbewijs categorie B.

– Nederlands schooldiploma voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs in de theoretische of gemengde leerweg of gelijkwaardig niveau.

– Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij aanvraag stage fase 3 per 01-01-2020. De VOG moet voldoen aan de punten 11, 21,22, 41, 53, 61, 63 en 84, bij je gemeente zijn deze eisen bekend.

– Een geschiktheidstoets is mogelijk als je niet aan de toelatingseisen voldoet. Stel je hebt wel je rijbewijs, maar geen vooropleiding of je weet niet zeker of jij wel rijinstructeur kunt worden. – In zo’n geval kun je een geschiktheid toets afleggen bij IBKI. Deze toets duurt 90 minuten en bestaat uit de onderdelen beroepscompetenties, taalvaardigheid en coachingsvaardigheid.

– Ben je je diploma, certificaat of cijferlijst kwijt, of is het beschadigd? Dan kun je vaak een vervangend document aanvragen of downloaden bij DUO. Telefoonnummer DUO (050 – 599 77 78). Zie voor meer informatie (https://duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp)
– Heb je een buitenlands diploma dan ben je verplicht dit te laten waarderen.

Waaruit bestaat de rijinstructeur opleiding?

De klassikale opleiding is vernieuwd! Met nu nog meer contact momenten en 22 klassikale bijeenkomsten!

De  klassikale opleiding tot rijinstructeur bestaat uit 22 theoretische klassikale bijeenkomsten. Naast deze bijeenkomsten heb je 3 dagdelen rijproef voor Fase: 1B en drie terugkomdagen voor Fase: 3.

De  spoedopleiding tot rijinstructeur bestaat uit 13 theoretische klassikale bijeenkomsten. Naast deze bijeenkomsten heb je 3 dagdelen rijproef voor Fase: 1B en drie terugkomdagen voor Fase: 3.

Jongepier biedt een cursus rijinstructeur aan met een combinatie van klassikale bijeenkomsten, thuis leren met behulp van de computer, internet en praktijklessen. Met klassikale bijeenkomsten en rechtstreekse communicatie in onze digitale leeromgeving, waarborgen we de voortgang en de kwaliteit. Onze blended learning biedt jou als potentieel rijleraar een groot aantal voordelen. Je kan thuis leren op de momenten dat het jou uitkomt en met gefilmde instructielessen en praktijksituaties kun je zo vaak je wilt lessen volgen. Onze nieuwe (presentatie) technieken maken het leren een stuk leuker en effectiever!

Gefilmde instructielessen
Via ons online lessysteem kun je de filmlessen bekijken, teksten uit het lesboek lezen (én uitprinten), opdrachten maken en naar je docent sturen. In de filmlessen wordt de theorie uitgelegd door een docent en aangevuld met een grafische presentatie waarmee de uitleg wordt ondersteund. Het voordeel hiervan is het feit dat je de filmlessen zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Online leersysteem
Met ons online leersysteem bestudeer je de lesstof en elke les sluit je af met een toets die via het systeem naar jouw docent wordt gestuurd. De toetsen bestaan uit open en multiplechoicevragen en de docent bespreekt de eerstkomende klassikale bijeenkomst de uitslagen. Naast de toetsen via het systeem krijgt u elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee.

Wil je een spoedopleiding volgen tot rijinstructeur?  Dat kan, het tempo is een stuk hoger dan bij de klassikale opleiding en er zijn 13 klassikale bijeenkomsten in plaats van de 22 bij de klassikale opleiding. Hierdoor ben je ook sneller klaar met de opleiding.

Cursisten komen uit hele land naar Jongepier Verkeersopleidingen vanuit Groningen tot aan Den Bosch en dat is niet voor niets.

Wat is het verschil tussen de klassikale- en de spoedopleiding?
KlassikaalSpoed
Aantal klassikale bijeenkomsten2213
Thuisstudie per week4-8 uur15 uur
Rijproef3 dagdelen3 dagdelen
Duur vd opleiding (excl. stage)6 maanden4 maanden
Stagelopen40 uur40 uur
Aantal deelnemersMax 12Max 12
Begeleiding  door ervaren docentenJaJa
Online leeromgeving met effectieve instructievideo’sJaJa
OefentoetsenJaJa
Opleiding met 99% baangarantieJaJa

Startdata

Aalsmeer:

Spoedopleiding rijinstructeur op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 20-03-2020.

Klassikale dagopleiding op maandag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 06-04-2020.

Spoedopleiding op dinsdagavond, 1 keer per week van 18.30 – 22.00 uur, 07-04-2020.

Klassikale zaterdagopleiding, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 11-04-2020.

Arnhem:

Klassikale zaterdagopleiding, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 14-03-2020.

Spoedopleiding rijinstructeur op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 03-04-2020.

Rotterdam: 

Spoedopleiding rijinstructeur op woensdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 04-03-2020.

Klassikale zaterdagopleiding, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 18-04-2020.

Opleiding met 99% baangarantie

Na het afronden van jouw rijinstructeur opleiding kun je gelijk aan de slag als rijles leraar. Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag, dit kan ook al voor de start van de opleiding. Bel ons op 085-4859600.

Echte ondernemende rijinstructeur kunnen na het afronden van de opleiding voor zichzelf beginnen. Met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Bijna dagelijks ontvangen wij vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Kijk eens op onze vacaturebank.

Opleidingen met klassikale bijeenkomsten en online begeleiding

Wij bij Jongepier begrijpen dat potentiële rijleraren een druk leven hebben. Daarom bieden wij studeren met alle flexibiliteit en houvast aan waar een druk leven om vraagt. Jongepier biedt de mogelijkheid om elke week een klassikale bijeenkomst bij te wonen. Daarnaast zijn wij uniek in onze combinatie tussen e-learning en fysieke bijeenkomsten waardoor je op elk moment begeleiding hebt. Op deze manier kun je rijinstructeur worden prima combineren met je huidige baan en je gezin. Bij ons leer je waar en wanneer je wilt!

Meer weten? Kom naar een informatiebijeenkomst!

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten over onze opleiding rij-instructeur.

Op deze bijeenkomst vertellen je alles over onze opleiding tot rijinstructeur, de lesmethode en over het veelzijdige beroep van een rijinstructeur. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen.

Een informatiebijeenkomst duurt circa 1 – 1,5 uur.

De informatiebijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Hieronder vind je een overzicht van de geplande informatiebijeenkomsten:

  • Rotterdam zaterdag 15 februari om 10.30 uur.
  • Aalsmeer dinsdag 25 februari om 19.30 uur.
  • Arnhem dinsdag 10 maart om 19.30 uur.
  • Aalsmeer zaterdag 28 maart om 10.30 uur.
  • Rotterdam zaterdag 11 april om 10.30 uur.

 

Meld je hier aan!
Wil je liever een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak via 085-4859600.Tot 29 februari € 300 korting op de opleiding rijinstructeur personenauto!

Februari actie:

SCHRIJF IN  VOOR 29 FEBRUARI 2020 EN KRIJG  € 300,-  KORTING OP DE CURSUSKOSTEN.

MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!

BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK.

BETAAL JE IN 1 KEER? DAN KRIJG JE € 400,- OP DE CURSUSKOSTEN.

DE GEMAAKTE OPLEIDINGS- EN EXAMENKOSTEN ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR. ZIE WWW.BELASTINGDIENST.NL

Schrijf je in

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay