Opleiding tot rijinstructeur personenauto.

bij Jongepier in Aalsmeer of Arnhem.

Juni Actie

Juni actie bij Jongepier Verkeersopleidingen!

– Start 28 juni 2019 met de spoedopleiding rijinstructeur en betaal geen € 2.995,- maar € 2.695,- cursuskosten.
– Maximaal 12 deelnemers per klas. Vol = Vol!
– Betaling in termijnen is mogelijk
– Betaal je in één keer? Dan betaal je geen € 2.695,- maar € 2.595,- Cursuskosten!

Schrijf je in

De voordelen bij Jongepier.

Waarom rijinstructeur worden via Jongepier Verkeersopleidingen?

Opleidingen met klassikale bijeenkomsten en online begeleiding

Studeren met alle flexibiliteit en houvast waar een druk leven om vraagt. Met elke week of om de twee weken een klassikale bijeenkomst én online begeleiding op elk moment. Zo is je opleiding prima te combineren naast je baan en je gezin. Daarnaast sta je niet iedere dag muurvast in files, je leert waar en wanneer je wilt.

Opleiding met 99% baangarantie

Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag, dit kan ook al voor de start van de opleiding. Bel ons op 085-4859600.

Als je echt ondernemend bent, begin je meteen voor je zelf. Dat kan namelijk, want met het officiële instructeurcertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Bijna dagelijks ontvangen wij vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Kijk eens op onze vacaturebank.

Eisen.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om rijinstructeur te worden?

Hierbij alle toelatingseisen op een rij:
– Geldig rijbewijs categorie B plus een Nederlands middelbaar schooldiploma MAVO, LBO, VBO, IBO, overgangsrapport HAVO 3 naar HAVO 4 of gelijkwaardig diploma.
– Een geschiktheid toets is mogelijk als je niet aan de toelatingseisen voldoet. Stel je hebt wel je rijbewijs, maar geen vooropleiding of je weet niet zeker of jij wel rijinstructeur kunt worden. – In zo’n geval kun je een geschiktheid toets afleggen bij IBKI. Deze toets duurt 90 minuten en bestaat uit de onderdelen beroepscompetenties, taalvaardigheid en coachingsvaardigheid.
– Is je diploma zoekgeraakt, dan kun je bij je school een kopie opvragen. Bestaat deze niet meer en is je diploma van na 1976, dan kun je bij DUO (050 – 599 80 36) een uittreksel van je diploma opvragen. (https://duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp)
– Heb je een buitenlands diploma dan ben je verplicht dit te laten waarderen.

Schrijf je in

Lesinhoud

De opleiding bestaat uit drie fasen: (1) competent in verkeersdeelname, (2) didactische vaardigheden en (3) proeven van bekwaamheid.

Fase 1B: Praktijk

– Voertuig- en verkeersbeheersing
– Controle over het voertuig
– Rijproef
– Bijzondere verrichtingen

Fase 3: Stage

Je loopt tenslotte 40 uur stage: 5 uur passief en 35 uur actief, met aansluitend een examen op de werkplek. Rond je dit succesvol af? Dan ontvang je de officiële bevoegdheidspas autorijbewijs (B) van IBKI, afgegeven namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Waaruit bestaat de opleiding

tot rijinstructeur personenauto

De opleiding bestaat uit 11 theoretische klassikale bijeenkomsten. Daarnaast heb je ook nog 3 dagdelen rijproef voor het praktijkgedeelte 1b en drie terugkomdagen fase 3.

De opleiding is een combinatie van klassikale bijeenkomsten, thuisleren met behulp van de computer, internet en praktijklessen. Met klassikale bijeenkomsten en rechtstreekse communicatie in onze digitale leeromgeving, waarborgen we de voortgang en de kwaliteit.

Daarnaast heeft blended learning andere voordelen. Cursisten kunnen thuis leren op momenten dat het hen uitkomt. Gefilmde instructielessen en praktijksituaties kunnen, zoveel als gewenst, opnieuw worden beluisterd en bekeken. Informatie is zowel via het computerscherm als op papier beschikbaar. Door minder klassikale bijeenkomsten, hebben cursisten weinig reistijd en nieuwe (presentatie) technieken maken het leren leuker en effectiever.

Gefilmde instructielessen

Via ons online lessysteem kun je de filmlessen bekijken, teksten uit het lesboek lezen (én uitprinten), opdrachten maken en naar je docent sturen. In de filmlessen wordt de theorie uitgelegd. Per onderwerp zie je een docent die het onderwerp kort en duidelijk uitlegt. Daarbij wordt de docent aangevuld met een grafische presentatie waarmee de uitleg wordt ondersteund. Nog een voordeel is het feit dat je de filmlessen zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Online lessysteem

In uw eigen tijd bestudeert u de lesstof, elke les sluit u af met een toets die u via het systeem naar uw docent stuurt. De toetsen bestaan uit open en multiplechoicevragen.  De docent bespreekt op de eerstkomende klassikale bijeenkomst de uitslagen met u en uw mede cursisten. Naast de toetsen via het systeem  krijgt u elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee.

De spoedopleiding rijinstructeur is qua inhoud hetzelfde als onze reguliere opleiding. Je komt 1 keer per week naar school in plaats van 1 keer per 2 weken en het tempo ligt een stuk hoger. Hierdoor ben je ook sneller klaar met de opleiding.

Cursisten komen uit hele land naar Jongepier Verkeersopleidingen vanuit Groningen tot aan Den Bosch en dat is niet voor niets.

Word rijinstructeur personenauto dankzij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland 

Ga je graag met mensen om en ben je qua werk op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word rijinstructeur personenauto en help mensen om veilig auto te rijden. Volg je opleiding tot rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland. Wij verzorgen al sinds 1981 rijinstructeursopleidingen. Binnen een kort tijdsbestek heb je je diploma op zak en vind je ongetwijfeld een baan die bij je past. Er is namelijk veel vraag naar ervaren en deskundige rijinstructeurs. Dit maakt het zeker interessant om deze opleiding eens wat verder te bekijken.

Vanwege de constante vraag naar goede rijinstructeurs is deze opleiding een slimme investering in je toekomst. De opleiding tot rijinstructeur personenauto is verder goed te combineren met je baan. Na ontvangst van je diploma ben je vrij om je eigen rijschool te starten. Uiteraard kan je ook solliciteren op de functies die via ons netwerk beschikbaar zijn. Meld je daarom aan voor de opleiding tot rijinstructeur en leer zowel klassikaal, online en in de praktijk hoe het is om rijinstructeur zijn.

Waarom je kiest voor Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Volg je de opleiding tot rijinstructeur via ons opleidingsinstituut, dan levert dit jou een aantal aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

– Wij bieden hoge kwaliteit opleidingen in de Nederlandse mobiliteitsbranche.
– De opleiding geeft jou 99 procent baangarantie.
– Je krijgt alle begeleiding die nodig is om te slagen.
– Je geniet van een aantrekkelijke welkomstkorting.

Kortom, maak een carrière switch en word zelfstandig ondernemer door je in te schrijven voor een opleiding rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland.

Opleidingsmogelijkheden

Voor de Reguliere en de Spoedopleiding

Spoedopleiding:

– Dagopleiding 1 dag per week op woensdag, vrijdag of zaterdag van 10.30 – 15.00 uur.
– Avondopleiding 1 avond per week op dinsdag van 18.30 – 22.00 uur.
– Zaterdagopleiding 1 dag per week van 10:30 – 15:00 uur.
– De spoedopleiding duurt 3 – 3,5 maand voor fase 1 en 2*.

Studiebelasting thuis 15 uur per week.

*exclusief stage en vakanties.

Meer over de spoedopleiding

Juni actie

bij Jongepier Verkeersopleidingen!

– START 28 juni 2019 MET DE SPOEDOPLEIDING RIJINSTRUCTEUR EN BETAAL GEEN € 2995,- MAAR € 2695,- CURSUSKOSTEN.
– MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!
– BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK.
– BETAAL JE IN 1 KEER? DAN BETAAL JE GEEN € 2695,- MAAR € 2595,- CURSUSKOSTEN.

Meld je nu aan

Wat kost de opleiding:

Geldt voor zowel de reguliere als spoedopleding

  • € 2995,00
  • € 105,00
  • € 185,00
  • € 210,00
  • € 360,00
  • € 3855,00

Betaling in termijnen is mogelijk!

Spoedopleiding

Bij inschrijving € 200,00, daarna vanaf start opleiding 6 termijnen, per maand € 416,00

Bij betaling cursuskosten vooraf en in één keer geen € 2695,00 maar € 2595,00.

Reguliere opleiding

Bij inschrijving € 500,00 daarna vanaf start opleiding 7 termijnen, per maand € 357,00.

Bij betaling cursuskosten vooraf en in één keer geen € 2995,00 maar € 2895,00.

Examenkosten worden apart in rekening gebracht bij aanvraag van het examen.

TOT WEL 52% RETOUR VIA DE BELASTINGDIENST
De gemaakte opleidings- en examenkosten zijn fiscaal aftrekbaar. Hierdoor kun je terug krijgen een bedrag tot ruim € 2800,00 . Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.
Prijswijzigingen worden doorberekend.

Schrijf je in