Opleiding tot rijinstructeur personenauto.

bij Jongepier in Aalsmeer of Arnhem.

Opleiding tot rijinstructeur personenauto

bij Jongepier in Aalsmeer of Arnhem

Ga je graag met mensen om en ben je op zoek naar een levendige baan? Het beroep rijinstructeur is dan misschien wel op jouw lijf geschreven! Een rijinstructeur heeft een beroep met veel vrijheid maar ook een grote verantwoordelijkheid. Je krijgt te maken met verschillende soorten mensen met allemaal een eigen verhaal, hun eigen redenen om auto te rijden en allemaal een eigen rijstijl. Heb ik je interesse gewekt? Volg dan de opleiding tot rijinstructeur personenauto bij Jongepier in Aalsmeer of Arnhem. Of ben je op zoek naar één van onze andere opleidingen? Wij bieden ook opleidingen tot motor, vrachtwagen, aanhangwagen, autobus, tractor en RIS-instructeur aan.

Meteen advies of meer informatie?

Neem telefonisch contact met ons op. We staan elke dag voor je klaar en helpen graag. Bel vandaag nog met 085 – 4859600.

Bel direct: 085 - 4859600

Rijinstructeur worden met baangarantie

bij Jongepier Verkeersopleidingen

Een opleiding volgen tot rijinstructeur personenauto voorziet niet alleen in een uitdagende en afwisselende baan. De constante vraag naar rijinstructeurs zorgt er ook nog eens voor dat je gegarandeerd een baan hebt na afloop van je opleiding. Na de opleiding kun je zelfs aan de slag als zelfstandig rijinstructeur, met ons officiële instructeurscertificaat ben je namelijk volledig bevoegd om een eigen rijschool te beginnen. Rijinstructeur worden met baangarantie? Dan ben je bij Jongepier aan het goede adres!

De opleiding tot rijinstructeur personenauto bestaat bij Jongepier uit klassikale bijeenkomsten, proefrijden voor het praktijkgedeelte en een stageperiode bij een rijschool die je volledig voorbereidt op het werk als rijinstructeur! Naast klassikale bijeenkomsten biedt Jongepier jou de unieke kans tot een combinatie van e-learning en klassikale bijeenkomsten. Met het gebruik van onze digitale leeromgeving en aan de hand van jouw personal coach kan jij studeren waar en wanneer jou het uitkomt.

Decemberactie bij Jongepier Verkeersopleidingen!

Beslis snel en verzeker je van die plaats!

– SCHRIJF IN VOOR 20 DECEMBER 2019 EN BETAAL GEEN € 2995,- MAAR € 2695,-  AAN CURSUSKOSTEN.

– MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!

– BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK. (zie onderaan de pagina bij kosten)

– BETAAL JE IN 1 KEER? DAN BETAAL JE ZELFS GEEN € 2695,- MAAR € 2595,- AAN CURSUSKOSTEN.

– DE GEMAAKTE OPLEIDINGS- EN EXAMENKOSTEN ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR. ZIE WWW.BELASTINGDIENST.NL

Schrijf je in

De voordelen van de rijinstructeur opleiding bij Jongepier

Met het volgen van een rijinstructeur opleiding bij Jongepier maak je gebruik van een groot aantal voordelen.

Jarenlange ervaring voor de laagste prijs

Jongepier Verkeersopleidingen verzorgd al rijinstructeursopleidingen sinds 1981. Met meer dan 38 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de opleider met de hoogste kwaliteit in opleidingen binnen de mobiliteitsbranche in Nederland. Wij weten wat het is om rijinstructeur te zijn en op welke manier wij jou optimaal kunnen opleiden om zelfstandig aan de slag te gaan. Wij bieden de opleiding tot rijinstructeur tegen slechts € 2.695 aan en betaal je in één keer dan betaal je slechts € 2.595 exclusief examenkosten. Profiteer dus snel van onze ervaring tegen het laagste tarief en schrijf je in voor de opleiding rijinstructeur personenauto.

Opleidingen met klassikale bijeenkomsten en online begeleiding

Wij bij Jongepier begrijpen dat potentiële rijleraren een druk leven hebben. Daarom bieden wij studeren met alle flexibiliteit en houvast aan waar een druk leven om vraagt. Jongepier biedt de mogelijkheid om elke week of om de twee weken een klassikale bijeenkomst bij te wonen. Daarnaast zijn wij uniek in onze combinatie tussen e-learning en fysieke bijeenkomsten waardoor je op elk moment begeleiding hebt. Op deze manier kun je rijinstructeur worden prima combineren met je huidige baan en je gezin. Bij ons leer je waar en wanneer je wilt!

Opleiding met 99% baangarantie

Na het afronden van jouw rijinstructeur opleiding kun je gelijk aan de slag als rijles leraar. Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag, dit kan ook al voor de start van de opleiding. Bel ons op 085-4859600.

Echte ondernemende rijinstructeur kunnen na het afronden van de opleiding voor zichzelf beginnen. Met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Bijna dagelijks ontvangen wij vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Kijk eens op onze vacaturebank.

Rijinstructeur worden eisen

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om rijinstructeur te worden?

Een rijinstructeur moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De toelatingseisen tot de opleiding rijinstructeur heeft Jongepier op een rijtje gezet:
– Geldig rijbewijs categorie B.

– Nederlands schooldiploma voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs in de theoretische of gemengde leerweg of gelijkwaardig niveau.

– Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij aanvraag stage fase 3 per 01-01-2020. De VOG moet voldoen aan de punten 11, 21,22, 41, 53, 61, 63 en 84, bij je gemeente zijn deze eisen bekend.

– Een geschiktheidstoets is mogelijk als je niet aan de toelatingseisen voldoet. Stel je hebt wel je rijbewijs, maar geen vooropleiding of je weet niet zeker of jij wel rijinstructeur kunt worden. – In zo’n geval kun je een geschiktheid toets afleggen bij IBKI. Deze toets duurt 90 minuten en bestaat uit de onderdelen beroepscompetenties, taalvaardigheid en coachingsvaardigheid.

– Ben je je diploma, certificaat of cijferlijst kwijt, of is het beschadigd? Dan kun je vaak een vervangend document aanvragen of downloaden bij DUO. Telefoonnummer DUO (050 – 599 77 78). Zie voor meer informatie (https://duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp)
– Heb je een buitenlands diploma dan ben je verplicht dit te laten waarderen.

Schrijf je in

Lesinhoud

De opleiding bestaat uit drie fasen: (1) competent in verkeersdeelname, (2) didactische vaardigheden en (3) proeven van bekwaamheid.

Fase 1B: Praktijk

– Voertuig- en verkeersbeheersing
– Controle over het voertuig
– Rijproef
– Bijzondere verrichtingen

Fase 3: Stage

Je loopt tenslotte 40 uur stage: 5 uur passief en 35 uur actief, met aansluitend een examen op de werkplek. Rond je dit succesvol af? Dan ontvang je de officiële bevoegdheidspas autorijbewijs (B) van IBKI, afgegeven namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Waaruit bestaat de rijinstructeur opleiding?

bij Jongepier Verkeersopleidingen

De opleiding tot rijinstructeur bestaat uit 11 theoretische klassikale bijeenkomsten. Naast deze bijeenkomsten heb je 3 dagdelen rijproef voor Fase: 1B en drie terugkomdagen voor Fase: 3. Jongepier biedt een cursus rijinstructeur aan met een combinatie van klassikale bijeenkomsten, thuis leren met behulp van de computer, internet en praktijklessen. Met klassikale bijeenkomsten en rechtstreekse communicatie in onze digitale leeromgeving, waarborgen we de voortgang en de kwaliteit. Onze blended learning biedt jou als potentieel rijleraar een groot aantal voordelen. Je kan thuis leren op de momenten dat het jou uitkomt en met gefilmde instructielessen en praktijksituaties kun je zo vaak je wilt lessen volgen. Door minder klassikale bijeenkomsten heb je minder reistijd en wij maken met onze nieuwe (presentatie) technieken je het leren een stuk leuker en effectiever!

Gefilmde instructielessen
Via ons online lessysteem kun je de filmlessen bekijken, teksten uit het lesboek lezen (én uitprinten), opdrachten maken en naar je docent sturen. In de filmlessen wordt de theorie uitgelegd door een docent en aangevuld met een grafische presentatie waarmee de uitleg wordt ondersteund. Het voordeel hiervan is het feit dat je de filmlessen zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Online leersysteem
Met ons online leersysteem bestudeer je de lesstof en elke les sluit je af met een toets die via het systeem naar jouw docent wordt gestuurd. De toetsen bestaan uit open en multiple choice vragen en de docent bespreekt de eerstkomende klassikale bijeenkomst de uitslagen. Naast de toetsen via het systeem krijgt u elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee.

Wil je een spoedopleiding volgen tot rijinstructeur? De spoedopleiding rijinstructeur is qua inhoud hetzelfde als onze reguliere opleiding. Je komt 1 keer per week naar school in plaats van 1 keer per 2 weken en het tempo ligt een stuk hoger. Hierdoor ben je ook sneller klaar met de opleiding.

Cursisten komen uit hele land naar Jongepier Verkeersopleidingen vanuit Groningen tot aan Den Bosch en dat is niet voor niets.

Opleidingsmogelijkheden

Voor de Reguliere en de Spoedopleiding

Spoedopleiding:

– Dagopleiding 1 dag per week op woensdag, vrijdag of zaterdag van 10.30 – 15.00 uur.
– Avondopleiding 1 avond per week op dinsdag van 18.30 – 22.00 uur.
– Zaterdagopleiding 1 dag per week van 10:30 – 15:00 uur.
– De spoedopleiding duurt 3 – 3,5 maand voor fase 1 en 2*.

Studiebelasting thuis 15 uur per week.

*exclusief stage en vakanties.

Meer over de spoedopleiding

Startdata

Arnhem:

10-01-2020 spoedopleiding rijinstructeur op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur.

11-01-2020 reguliere zaterdagopleiding, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur. (Nog 8 plaatsen beschikbaar)

Aalsmeer:

17-01-2020 spoedopleiding op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur. (nog 7 plaatsen beschikbaar)

18-01-2020 reguliere zaterdagopleiding, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur. (nog 5 plaatsen beschikbaar)

20-01-2020 reguliere dagopleiding op maandag, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur. (nog 8 plaatsen beschikbaar)

04-02-2020 spoedopleiding op dinsdagavond, 1 keer per week van 18.30 – 22.00 uur.

Decemberactie bij Jongepier Verkeersopleidingen!

Beslis snel en verzeker je van die plaats!

– SCHRIJF IN VOOR 20 DECEMBER 2019 EN BETAAL GEEN € 2995,- MAAR € 2695,-  AAN CURSUSKOSTEN.

– MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!

– BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK. (zie onderaan de pagina bij kosten)

– BETAAL JE IN 1 KEER? DAN BETAAL JE ZELFS GEEN € 2695,- MAAR € 2595,- AAN CURSUSKOSTEN.

– DE GEMAAKTE OPLEIDINGS- EN EXAMENKOSTEN ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR. ZIE WWW.BELASTINGDIENST.NL

Meld je nu aan

Wat kost de opleiding:

Geldt voor zowel de reguliere als spoedopleding

  • € 2995,00 nu tijdelijk € 2695,00
  • € 105,00
  • € 185,00
  • € 210,00
  • € 360,00
  • € 3555,00

Betalen in termijnen:

Spoedopleiding

Bij inschrijving € 200,00, daarna vanaf start opleiding 6 termijnen, per maand € 416,00

Bij betaling cursuskosten vooraf en in één keer geen € 2695,00 maar € 2595,00.

Reguliere opleiding

Bij inschrijving € 200,00 daarna vanaf start opleiding 7 termijnen, per maand € 357,00.

Bij betaling cursuskosten vooraf en in één keer geen € 2695,00 maar € 2595,00.

Examenkosten worden apart in rekening gebracht bij aanvraag van het examen.

 

De gemaakte opleidings- en examenkosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Er is een drempelbedrag van € 250. Trek dat af van de totale opleidings- en examenkosten. Het bedrag dat overblijft, dát is uw aftrek. Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Prijswijzigingen worden doorberekend.

Schrijf je in
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay