Personenauto

Opleiding tot rijinstructeur personenauto

Ga je graag met mensen om en ben je op zoek naar een levendige baan? Het beroep rijinstructeur is dan misschien wel op jouw lijf geschreven! Een rijinstructeur heeft een beroep met veel vrijheid maar ook een grote verantwoordelijkheid. Je krijgt te maken met verschillende soorten mensen met allemaal een eigen verhaal, hun eigen redenen om auto te rijden en allemaal een eigen rijstijl.

Gratis Brochure aanvragen?

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen tot rijinstructeur? Vraag dan hier onze gratis brochure aan! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen mailen wij de brochure naar je toe.

VRAAG DE GRATIS BROCHURE AAN

Rijinstructeur worden met baangarantie

Een opleiding volgen tot rijinstructeur personenauto voorziet niet alleen in een uitdagende en afwisselende baan. De constante vraag naar rijinstructeurs zorgt er ook nog eens voor dat je gegarandeerd een baan hebt na afloop van je opleiding. Na de opleiding kun je zelfs aan de slag als zelfstandig rijinstructeur, met ons officiële instructeurscertificaat ben je namelijk volledig bevoegd om een eigen rijschool te beginnen. Rijinstructeur worden met baangarantie? Dan ben je bij Jongepier aan het goede adres!

”Ik heb bij Jongepier les gehad van Ronald de Vries en Nel Jongepier, 2 uiterst gedreven docenten afkomstig uit het vak zelf, met allebei meer dan 30 tot 40 jaar ervaring! Ze hebben allebei ongelofelijk veel (praktijk) ervaring welke ze meer dan uitstekend en heel motiverend over weten te brengen, waardoor ik in één keer geslaagd ben voor al mijn theorie examens en mijn eigen praktijkexamen. De betrokkenheid en persoonlijke, maar vooral ook hartelijke benadering is meer dan bijzonder te noemen!”

Erna Ruiterkamp, Amersfoort

”Zeer fijn ! Goed geregeld, er word met enthousiasme gewerkt en je word goed klaar gestoomd voor de examens”

Monienke Deagt, Heerhugowaard

”Ben heel blij dat ik voor Jongepier Verkeersopleidingen heb gekozen. De theorielessen werden gegeven door zeer bekwame instructeurs en hierdoor sloten deze lessen goed aan bij de leerstof. Ook beschikte men over voldoende oefen opgavens om jezelf klaar te stomen voor het examen. Kan iedereen Jongepier Verkeersopleidingen aanbevelen. Ik heb mijn instructiebevoegdheid in minder dan 5 maanden behaald.”

Ronald Jansen, Amersfoort
.....

In januari € 300 korting op de opleiding rijinstructeur personenauto!

Beslis snel en verzeker je van die plaats!

 

START IN VOOR 31 JANUARI 2020 EN BETAAL GEEN € 2995,- MAAR € 2695,-  AAN CURSUSKOSTEN.

MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!

BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK. (zie onderaan de pagina bij kosten)

BETAAL JE IN 1 KEER? DAN BETAAL JE ZELFS GEEN € 2695,- MAAR € 2595,- AAN CURSUSKOSTEN.

DE GEMAAKTE OPLEIDINGS- EN EXAMENKOSTEN ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR. ZIE WWW.BELASTINGDIENST.NL

Schrijf je in

Reguliere opleiding

– Dagopleiding op maandag, 1 dag per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur.

– Zaterdagopleiding, 1 dag per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur.

– De reguliere opleiding duurt 5,5  – 6 maanden voor fase 1 en 2*.

Studiebelasting thuis 8 uur per week. *exclusief stage en vakanties.

Spoedopleiding

– Dagopleiding 1 dag per week op woensdag, vrijdag of zaterdag van 10.30 – 15.00 uur.

– Avondopleiding 1 avond per week op dinsdag van 18.30 – 22.00 uur.

– Zaterdagopleiding 1 dag per week van 10:30 – 15:00 uur.

– De spoedopleiding duurt 3,5 – 4 maanden voor fase 1 en 2*.

Studiebelasting thuis 15 uur per week. *exclusief stage en vakanties.

Bas

De gemaakte opleidings- en examenkosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Er is een drempelbedrag van € 250. Trek dat af van de totale opleidings- en examenkosten. Het bedrag dat overblijft, dát is uw aftrek. Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Prijswijzigingen worden doorberekend.

Alle informatie op een rij

Bekijk hier ons lesplan

Fase 1A: Theorie
– Wet- en regelgeving
– Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV)
– Verkeersveiligheid
– Andere weggebruikers
– Mobiliteit, doorstroming, milieu
– Theorie van de verkeerstaak
– Het Nieuwe Rijden
– Rijprocedure

Fase 1B: Praktijk
– Voertuig- en verkeersbeheersing
– Controle over het voertuig
– Rijproef
– Bijzondere verrichtingen

Fase 2A & 2B: Theorie
– Coaching
– Didactische voorwaarden
– Lesvoorbereiding
– Lesuitvoering en evaluatie

Fase 3: Stage
Je loopt tenslotte 40 uur stage: 5 uur passief en 35 uur actief, met aansluitend een examen op de werkplek. Rond je dit succesvol af? Dan ontvang je de officiële bevoegdheidspas autorijbewijs (B) van IBKI, afgegeven namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Rijinstructeur worden eisen

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om rijinstructeur te worden?

Een rijinstructeur moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De toelatingseisen tot de opleiding rijinstructeur heeft Jongepier op een rijtje gezet:

– Geldig rijbewijs categorie B.

– Nederlands schooldiploma voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs in de theoretische of gemengde leerweg of gelijkwaardig niveau.

– Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij aanvraag stage fase 3 per 01-01-2020. De VOG moet voldoen aan de punten 11, 21,22, 41, 53, 61, 63 en 84, bij je gemeente zijn deze eisen bekend.

– Een geschiktheidstoets is mogelijk als je niet aan de toelatingseisen voldoet. Stel je hebt wel je rijbewijs, maar geen vooropleiding of je weet niet zeker of jij wel rijinstructeur kunt worden. – In zo’n geval kun je een geschiktheid toets afleggen bij IBKI. Deze toets duurt 90 minuten en bestaat uit de onderdelen beroepscompetenties, taalvaardigheid en coachingsvaardigheid.

– Ben je je diploma, certificaat of cijferlijst kwijt, of is het beschadigd? Dan kun je vaak een vervangend document aanvragen of downloaden bij DUO. Telefoonnummer DUO (050 – 599 77 78). Zie voor meer informatie (https://duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp)
– Heb je een buitenlands diploma dan ben je verplicht dit te laten waarderen.

Waaruit bestaat de rijinstructeur opleiding?

De opleiding tot rijinstructeur bestaat uit 13 theoretische klassikale bijeenkomsten. Naast deze bijeenkomsten heb je 3 dagdelen rijproef voor Fase: 1B en drie terugkomdagen voor Fase: 3. Jongepier biedt een cursus rijinstructeur aan met een combinatie van klassikale bijeenkomsten, thuis leren met behulp van de computer, internet en praktijklessen. Met klassikale bijeenkomsten en rechtstreekse communicatie in onze digitale leeromgeving, waarborgen we de voortgang en de kwaliteit. Onze blended learning biedt jou als potentieel rijleraar een groot aantal voordelen. Je kan thuis leren op de momenten dat het jou uitkomt en met gefilmde instructielessen en praktijksituaties kun je zo vaak je wilt lessen volgen. Door minder klassikale bijeenkomsten heb je minder reistijd en wij maken met onze nieuwe (presentatie) technieken je het leren een stuk leuker en effectiever!

Gefilmde instructielessen
Via ons online lessysteem kun je de filmlessen bekijken, teksten uit het lesboek lezen (én uitprinten), opdrachten maken en naar je docent sturen. In de filmlessen wordt de theorie uitgelegd door een docent en aangevuld met een grafische presentatie waarmee de uitleg wordt ondersteund. Het voordeel hiervan is het feit dat je de filmlessen zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Online leersysteem
Met ons online leersysteem bestudeer je de lesstof en elke les sluit je af met een toets die via het systeem naar jouw docent wordt gestuurd. De toetsen bestaan uit open en multiplechoicevragen en de docent bespreekt de eerstkomende klassikale bijeenkomst de uitslagen. Naast de toetsen via het systeem krijgt u elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee.

Wil je een spoedopleiding volgen tot rijinstructeur? De spoedopleiding rijinstructeur is qua inhoud hetzelfde als onze reguliere opleiding. Je komt 1 keer per week naar school in plaats van 1 keer per 2 weken en het tempo ligt een stuk hoger. Hierdoor ben je ook sneller klaar met de opleiding.

Cursisten komen uit hele land naar Jongepier Verkeersopleidingen vanuit Groningen tot aan Den Bosch en dat is niet voor niets.

Startdata

Aalsmeer:

Reguliere dagopleiding op maandag, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur, 20-01-2020.

Spoedopleiding op dinsdagavond, 1 keer per week van 18.30 – 22.00 uur, 04-02-2020.

Spoedopleiding rijinstructeur op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 20-03-2020.

Reguliere dagopleiding op maandag, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur, 06-04-2020.

Reguliere zaterdagopleiding, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur, 11-04-2020.

Arnhem:

Spoedopleiding rijinstructeur op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 07-02-2020.

Reguliere zaterdagopleiding, 1 keer per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur, 14-03-2020.

Spoedopleiding rijinstructeur op vrijdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 03-04-2020.

Rotterdam: 

Spoedopleiding rijinstructeur op woensdag, 1 keer per week van 10.30 – 15.00 uur, 04-03-2020.

Opleiding met 99% baangarantie

Na het afronden van jouw rijinstructeur opleiding kun je gelijk aan de slag als rijles leraar. Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag, dit kan ook al voor de start van de opleiding. Bel ons op 085-4859600.

Echte ondernemende rijinstructeur kunnen na het afronden van de opleiding voor zichzelf beginnen. Met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Bijna dagelijks ontvangen wij vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Kijk eens op onze vacaturebank.

Opleidingen met klassikale bijeenkomsten en online begeleiding

Wij bij Jongepier begrijpen dat potentiële rijleraren een druk leven hebben. Daarom bieden wij studeren met alle flexibiliteit en houvast aan waar een druk leven om vraagt. Jongepier biedt de mogelijkheid om elke week of om de twee weken een klassikale bijeenkomst bij te wonen. Daarnaast zijn wij uniek in onze combinatie tussen e-learning en fysieke bijeenkomsten waardoor je op elk moment begeleiding hebt. Op deze manier kun je rijinstructeur worden prima combineren met je huidige baan en je gezin. Bij ons leer je waar en wanneer je wilt!

In januari € 300 korting op de opleiding rijinstructeur personenauto!

Januari actie:

START IN  VOOR 31 JANUARI 2020 EN BETAAL GEEN € 2995,- MAAR € 2695,-  AAN CURSUSKOSTEN.

MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!

BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK.

BETAAL JE IN 1 KEER? DAN BETAAL JE ZELFS GEEN € 2695,- MAAR € 2595,- AAN CURSUSKOSTEN.

DE GEMAAKTE OPLEIDINGS- EN EXAMENKOSTEN ZIJN FISCAAL AFTREKBAAR. ZIE WWW.BELASTINGDIENST.NL

Schrijf je in
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay