Personenauto.

bij Jongepier in Aalsmeer.

De voordelen bij Jongepier.

Waarom rijinstructeur worden via Jongepier Verkeersopleidingen?

Opleidingen met klassikale bijeenkomsten en online begeleiding

Studeren met alle flexibiliteit en houvast waar een druk leven om vraagt. Met elke week of om de twee weken een klassikale bijeenkomst én online begeleiding op elk moment. Zo is je opleiding prima te combineren naast je baan en je gezin. Daarnaast sta je niet iedere dag muurvast in files, je leert waar en wanneer je wilt.

Opleiding met 99% baangarantie

Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag, dit kan ook al voor de start van de opleiding. Bel ons op 085-4859600.

Als je echt ondernemend bent, begin je meteen voor je zelf. Dat kan namelijk, want met het officiële instructeurcertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Bijna dagelijks ontvangen wij vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Kijk eens op onze vacaturebank.

Eisen.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om rijinstructeur te worden?

Hierbij alle toelatingseisen op een rij:
– Geldig rijbewijs categorie B plus een Nederlands middelbaar schooldiploma MAVO, LBO, VBO, IBO, overgangsrapport HAVO 3 naar HAVO 4 of gelijkwaardig diploma.
– Een geschiktheid toets is mogelijk als je niet aan de toelatingseisen voldoet. Stel je hebt wel je rijbewijs, maar geen vooropleiding of je weet niet zeker of jij wel rijinstructeur kunt worden. – In zo’n geval kun je een geschiktheid toets afleggen bij IBKI. Deze toets duurt 90 minuten en bestaat uit de onderdelen beroepscompetenties, taalvaardigheid en coachingsvaardigheid.
– Is je diploma zoekgeraakt, dan kun je bij je school een kopie opvragen. Bestaat deze niet meer en is je diploma van na 1976, dan kun je bij DUO (050 – 599 80 36) een uittreksel van je diploma opvragen. (https://duo.nl/particulier/diploma-kwijt.jsp)
– Heb je een buitenlands diploma dan ben je verplicht dit te laten waarderen.

Schrijf je in

Lesinhoud

De opleiding bestaat uit drie fasen: (1) competent in verkeersdeelname, (2) didactische vaardigheden en (3) proeven van bekwaamheid.

Fase 1B: Praktijk

– Voertuig- en verkeersbeheersing
– Controle over het voertuig
– Rijproef
– Bijzondere verrichtingen

Fase 3: Stage

Je loopt tenslotte 40 uur stage: 5 uur passief en 35 uur actief, met aansluitend een examen op de werkplek. Rond je dit succesvol af? Dan ontvang je de officiële bevoegdheidspas autorijbewijs (B) van IBKI, afgegeven namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Waaruit bestaat de opleiding

tot rijinstructeur personenauto

De opleiding bestaat uit 11 klassikale bijeenkomsten. Daarnaast heb je ook nog 3 dagdelen rijproef voor het praktijkgedeelte 1b en drie terugkomdagen fase 3.

De spoedopleiding rijinstructeur is qua inhoud hetzelfde als onze reguliere opleiding. Je komt 1 keer per week naar school in plaats van 1 keer per 2 weken en het tempo ligt een stuk hoger. Hierdoor ben je ook sneller klaar met de opleiding.

De opleiding is een combinatie van klassikale bijeenkomsten, thuisleren met behulp van de computer, internet en praktijklessen. Met klassikale bijeenkomsten en rechtstreekse communicatie in onze digitale leeromgeving, waarborgen we de voortgang en de kwaliteit.

Daarnaast heeft blended learning andere voordelen. Cursisten kunnen thuis leren op momenten dat het hen uitkomt. Gefilmde instructielessen en praktijksituaties kunnen, zoveel als gewenst, opnieuw worden beluisterd en bekeken. Informatie is zowel via het computerscherm als op papier beschikbaar. Door minder klassikale bijeenkomsten, hebben cursisten weinig reistijd en nieuwe (presentatie) technieken maken het leren leuker en effectiever.

Gefilmde instructielessen

Via ons online lessysteem kun je de filmlessen bekijken, teksten uit het lesboek lezen (én uitprinten), opdrachten maken en naar je docent sturen. In de filmlessen wordt de theorie uitgelegd. Per onderwerp zie je een docent die het onderwerp kort en duidelijk uitlegt. Daarbij wordt de docent aangevuld met een grafische presentatie waarmee de uitleg wordt ondersteund. Nog een voordeel is het feit dat je de filmlessen zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Online lessysteem

In uw eigen tijd bestudeert u de lesstof, elke les sluit u af met een toets die u via het systeem naar uw docent stuurt. De toetsen bestaan uit open en multiplechoicevragen.  De docent bespreekt op de eerstkomende klassikale bijeenkomst de uitslagen met u en uw mede cursisten. Naast de toetsen via het systeem  krijgt u elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee.

Opleidingsmogelijkheden

Voor de Reguliere en de Spoedopleiding

Spoedopleiding:

– Dagopleiding 1 dag per week op vrijdag of zaterdag van 10.30 – 15.00 uur.
– Avondopleiding 1 avond per week op dinsdag van 18.30 – 22.00 uur.
– Zaterdagopleiding 1 dag per week van 10:30 – 15:00 uur.
– De spoedopleiding duurt 3 – 3,5 maand voor fase 1 en 2*.

*exclusief stage en vakanties.

Meer over de spoedopleiding

Februari actie

bij Jongepier Verkeersopleidingen!

– SCHRIJF IN VOOR 28 FEBRUARI 2019 EN BETAAL GEEN € 2995,- MAAR € 2695,- CURSUSKOSTEN.
– MAXIMAAL 12 DEELNEMERS PER KLAS. VOL = VOL!
– BETALING IN TERMIJNEN IS MOGELIJK.
– BETAAL JE IN 1 KEER? DAN BETAAL JE GEEN € 2695,- MAAR € 2595,- CURSUSKOSTEN.

Meld je nu aan

Wat kost de opleiding:

Geldt voor zowel de reguliere als spoedopleding

  • € 2995,- nu voor 2695,-
  • € 105,00
  • € 185,00
  • € 210,00
  • € 360,00
  • € 3555,00

Betaling in termijnen is mogelijk!
Bij betaling cursuskosten vooraf en in één keer geen € 2695,00 maar € 2595,00.

Reguliere opleiding
Bij inschrijving € 200,00 daarna vanaf start opleiding 7 termijnen, per maand € 357,00.

Examenkosten worden apart in rekening gebracht bij aanvraag van het examen.

TOT WEL 52% RETOUR VIA DE BELASTINGDIENST
De gemaakte opleidings- en examenkosten zijn fiscaal aftrekbaar. Hierdoor kun je terug krijgen een bedrag tot ruim € 2800,00 . Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.
Prijswijzigingen worden doorberekend.

Schrijf je in