Rijinstructeur worden in Den Haag

Kom jij uit de omgeving van Den Haag en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je er dan wel eens over nagedacht om een rijinstructeur te worden in Den Haag? Als rijinstructeur heb je niet alleen een enorme leuke en uitdagende baan, jouw werkzaamheden zijn ook nog eens enorm gevarieerd. Elke dag krijg je te maken met verschillende cursisten met allemaal een eigen achtergrond en eigen reden om met rijlessen te beginnen. Aan jou de taak om iedere toekomstige weggebruiker met een zelfverzekerd en veilig gevoel de weg op te sturen. Ben jij de volgende die rijinstructeur wordt in Den Haag? Volg dan de rijinstructeur opleiding in Den Haag en wij leiden je tot volwaardig rijinstructeur op. Ben je geïnteresseerd in één van onze andere opleidingen? Bekijk dan ook eens onze opleiding pagina’s tot motor, vrachtwagen, aanhangwagen, autobus, tractor en RIS-instructeur.

Rijinstructeur opleiding in Den Haag

Wil jij graag aan de slag als rijinstructeur in Den Haag? Schrijf je dan vandaag nog in voor de rijinstructeur opleiding in de regio Den Haag. Via ons inschrijfformulier vind je gemakkelijk onze verschillende startdata en locaties waar je op korte termijn kunt starten. Vanwege de constante vraag naar goede rijinstructeurs is deze opleiding een slimme investering in je toekomst. De opleiding tot rijinstructeur is bovendien goed te combineren met je baan. Na ontvangst van je diploma ben je vrij om je eigen rijschool te starten. Uiteraard kan je ook solliciteren voor functies die via ons netwerk beschikbaar zijn. Meld je daarom aan voor één van onze rijinstructeur opleidingen in de regio Den Haag en leer zowel klassikaal, online, en in de praktijk hoe het is om rijles te geven. 

Hoe ziet de opleiding eruit?

Als je de rijinstructeur opleiding in Den Haag volgt, dan loopt dit volgens een vooropgezet traject. Als rijinstructeur moet jij ervoor zorgen dat toekomstige weg bestuurders veilig de weg op gaan. Daarom is het belangrijk dat jij zelf over alle kennis en kwaliteiten bezit die een rijinstructeur nodig heeft. Onze opleidingen bestaan daarom uit verschillende onderdelen, een praktijk- en theoriegedeelte. Door middel van online en offline lessen leren wij je alles wat je nodig hebt om rijinstructeur te worden in Den Haag. Bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland bieden we twee verschillende trajecten aan. Het is mogelijk om de rijinstructeur opleiding in de regio Den Haag op een normaal tempo te volgen, waarbij je eens in de twee weken lessen op locatie krijgt. Daarnaast is er ook de spoedopleiding, waarbij je wekelijkse lessen volgt.

Een begrip in de mobiliteitsbranche

De verkeersopleidingen van Jongepier zijn al bijna 40 jaar een begrip in de mobiliteitsbranche. Met onze ervaring weten wij hoe het is om rijinstructeur te zijn en hoe we jou optimaal kunnen opleiden en voorbereiden. Naast onze kennis, bieden wij onze opleidingen ook nog eens aan tegen het voordeligste tarief. Ben jij de volgende die profiteert van de kwaliteit van Jongepier? Schrijf je dan snel in voor een rijinstructeur opleiding in de regio Den Haag!