WRM-pas voor rijinstructeurs

Het WRM-certificaat is voor 5 jaar geldig. Sinds 1 april 2022 dien je elke 5 jaar voor de vervaldatum van jouw bevoegdheidspas een verplichte WRM-bijscholing te volgen. Bijscholing voor de WRM pas bestaat uit drie dagen theorie (6 dagdelen) en één praktijkbegeleiding.

Jongepier, jouw eerste keuze voor WRM-bijscholing!

WRM bijscholing is dé manier om je verplichting om te zetten in groei!

Als rijinstructeur is het cruciaal om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de rijopleiding. Dat is waar onze WRM-bijscholing voor rijinstructeurs bij komt kijken.

De WRM-bijscholing bestaat uit drie dagen theorie, waarbij één dag verplicht is over wetgeving, essentieel voor elke moderne rijinstructeur. De echte kracht van de bijscholing komt naar voren omdat jij zelf de onderwerpen van de andere twee dagen mag bepalen. Dit is jouw kans om je te specialiseren in onderwerpen zoals RIS, coaching, het geven van feedback, het verbeteren van slagingspercentages en nog veel meer!

Bij Jongepier, zien we de verplichte WRM-bijscholing niet als een last, maar als een kans. Een kans om te groeien als rijinstructeur, je vaardigheden te verbeteren en uiteindelijk de kwaliteit van je rijopleiding te verhogen.

Kies voor Jongepier en transformeer je WRM-bijscholing van een verplichting naar een kans voor groei, specialisatie en verbetering in de wereld van de rijopleiding.

Jongepier verzorgt bijscholings cursussen via dagopleidingen van 9:00 – 16:00. Voor groepen van 8 tot 15 personen komen wij ook de bijscholing verzorgen bij jouw op locatie. 


Als WRM-kandidaat moet je een geldige VOG aanleveren om je WRM-pas te krijgen. Het originele VOG kan gestuurd worden naar:

IBKI. t.a.v. WRM afdeling
Structuurbaan 2
3439 MB Nieuwegein

Zie voor meer informatie www.IBKI.nl

WRM bijscholing actie 2024

Profiteer nu van een exclusieve kans om je vaardigheden als rijinstructeur bij te schaven tegen een ongeëvenaarde prijs!

Voor een beperkte tijd bieden we onze WRM bijscholing aan voor slechts € 150,- per dag, exclusief € 25,50 IBKI kosten per dag. Dat is een enorme besparing van € 40,- per dag! 

Deze actie is niet geldig in samenwerking met andere kortingen of acties.

WRM bijscholing theorie

Klik op het onderwerp hieronder voor meer informatie over
de wrm bijscholing die je wilt volgen.
Of schrijf je direct in!

Bekijk onze startdata

En meld je vandaag nog aan

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!