Theoriebijscholing WRM volg je bij Rijinstructeur by Jongepier

Bijscholing door Jongepier is leerzaam en interactief

Per 1 april 2020 dien je in 5 jaar, voor de verloopdatum van je bevoegdheidspas, bijscholing te volgen. Die bestaat uit 3 dagen (6 dagdelen theorie) en 1 praktijkbegeleiding (mits voldoende resultaat). 1 van de 3 theoriedagen moet over wetgeving gaan, bijvoorbeeld bijscholing 28 over het RVV.

Als WRM-kandidaat moet je een geldige originele VOG aanleveren om je WRM-pas te krijgen. Je kunt je originele VOG sturen naar: IBKI. T.a.v. WRM Afdeling, structuurbaan 2, 3439 MB Nieuwegein. Zie voor meer informatie: www.IBKI.nl.

Jongepier verzorgt bijscholingscursussen via dagopleidingen van 09.00 – 16.00 uur. Voor groepen van 8 tot 15 personen verzorgen we de bijscholingen ook op locatie.

Kies hiernaast het onderwerp waarvoor je bijscholing wilt volgen.

Heb je vragen? Bel ons 085-4859600.

Nu gratis training WRM praktijkvoorbereiding t.w.v. € 250,00 bij 3 theoretische dagen bijscholing!

Boek 3 theoretische bijscholingsdagen in 2020 en ontvang gratis een training WRM praktijkvoorbereiding t.w.v. € 250,00, geschikt voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

Deze training is bedoeld voor mensen die zich grondig willen voorbereiden op de verplichte WRM of RIS praktijkbegeleiding (examen).

De cursus bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het theoriedeel van 9.00 – 15.00 uur. Uitgebreid komt het protocol aan de orde dat op het examen gebruikt wordt om u te beoordelen. Aan de hand van diverse voorbeelden wordt u duidelijk gemaakt waar u op beoordeeld wordt en wat er van u gevraagd wordt op het examen.

De tweede dag gaat u een praktijkles geven aan een medeleerling en zal de docent uw beoordelen.

Wij zijn er van overtuigd dat u na het volgen van deze cursus goed voorbereid bent op de WRM en/of RIS praktijkbegeleiding.

Boek alle 3 uw theoriedagen en de training WRM praktijkvoorbereiding hier inschrijven in 1 keer!!

Vul bij actiecode in RyB2020

Geldig vanaf 01-10-200 en niet is combineerbaar met andere en/of eerdere acties.